Ποιοι Είμαστε


Είμαστε μια επιχείρηση με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής, που ιδρύθηκε μέσα από το πάθος μας να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επεκταθούν καθώς και τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στον χρηματοοικονομικό τομέα από το 1995.


Το όραμα μας είναι να αλλάξουμε τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας για πάντα. Τα μυστικά της επιτυχίας μας ενέχουν δημιουργική σκέψη, καλλιτεχνικό σχεδιασμό και ευφάνταστη προσέγγιση σε κάθε δραστηριότητα.

 

Αγκαλιάζουμε την τέχνη και τον αθλητισμό, σκεφτόμαστε πέρα από τα συνηθισμένα, δοκιμάζουμε χωρίς φόβο νέα πράγματα. 

Διαμορφώνουμε ολοκληρωμένες εμπειρίες με έμφαση στην πνευματική ευεξία, την κοινωνική συναναστροφή, την επαφή με τη φύση και την αναζήτηση της ευτυχίας που μας κάνει και πάλι παιδιά.

 

Οτιδήποτε και αν θέλετε ή ονειρεύεστε  να κάνετε, ξεκινήστε το! Η τόλμη κρύβει μέσα της ευφυΐα, δύναμη και μαγεία!!!  Έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε καινούργιες ιδέες, στυλ και υψηλή αισθητική σε κάθε επιλογή σας.

 

Αυτό που κάνουμε:

 

Δεδομένου ότι πιστεύουμε πραγματικά ότι οτιδήποτε είναι δυνατό, σχεδιάζουμε πρωτότυπες δράσεις, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες και προσφέρουμε το πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα. Οικοδομούμε ισχυρές σχέσεις με όλους τους προμηθευτές μας αλλά και όλους τους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια σε κάθε επίπεδο.

 

Ο βασικός χώρος στον οποίο πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις είναι ο χώρος που μας παρέχει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ στην Άνω Γλυφάδα. Ένας χώρος 300 τ.μ. που ενδείκνυται για κάθε εκδήλωσή σας και προσφέρει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε, πέρα από οτιδήποτε άλλο, και εξαιρετικά παιχνίδια τοξοβολίας. Πολλοί διαφορετικοί χώροι μπορούν να προταθούν, όποτε το ζητήσετε.

 

Κάθε εκδήλωση είναι τόσο ξεχωριστή για εμάς όσο και για εσάς.

 

Διοργανώνουμε:

  • Υπέροχα θεματικά πάρτι και ξεχωριστές γιορτές γενεθλίων για παιδιά και για ενήλικες
  • Εκδηλώσεις αναψυχής και άθλησης (χοροεσπερίδες, εταιρικά events)
  • Θεματικές διαδρομές και περιηγήσεις με υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες
  • Επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους και κτίρια
  • Καλλιτεχνικά και αθλητικά θεάματα
  • Εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια με πολιτιστικά, επιστημονικά και αθλητικά θέματα.

 

Απευθυνόμαστε σε:

  • Ιδιώτες
  • Σχολεία
  • Κρατικούς φορείς
  • Επιχειρήσεις

 

Γιατί το κάνουμε:

 

Το κάνουμε επειδή έχει σημασία! Διότι, η ανθρώπινη επικοινωνία, η επαφή των ανθρώπων με την τέχνη, τον αθλητισμό και την φύση, είναι πηγή δημιουργίας και ευτυχίας.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαφορά μαζί σας. Αισθανόμαστε μια πραγματική αίσθηση ολοκλήρωσης και υπερηφάνειας με κάθε επιτυχημένη ιστορία της A-ΑΘΛΟΣ.